top of page
DYL_Illustraties_Website_12.png

Coaching

Zitten jullie in een non-monogame relatie en lopen jullie tegen (terugkerende) problemen aan? Lijken wensen niet te verenigen? Of zijn jullie momenteel monogaam maar overwegen jullie een non-monogame relatie en weten jullie niet of en hoe jullie dit willen integreren? Wil één partner graag een non-monogame relatie proberen, maar de andere partner niet? 

Wanneer onze liefdesrelatie(s) bedreigd wordt (of worden), gaan we in overlevingsstand. De stressreactie en emoties die door ons lichaam razen, maken het moeilijk om helder en constructief te blijven communiceren en om tot goede oplossingen te komen. In plaats daarvan verval je in een zeker patroon, een loopje, en voelt geen van allen zich gehoord of gezien. Door een derde persoon in te schakelen, kan dit patroon doorbroken worden. In mijn coachings sessies help ik empathie en begrip te creëren door iedereen een stem te geven. Oplossingen werken immers pas wanneer iedereen zich helemaal gehoord voelt. Daarom is het belangrijk om eerst een gevoel van veiligheid te creëren en vanuit daar verder te kijken.

Mijn coachings sessies en oplossingen zijn op maat, aansluitend op de persoonlijkheid, wensen en grenzen van mijn clienten. 

Het einddoel van mijn coachings sessies is niet een non-monogame relatie, een monogame relatie of überhaupt een liefdesrelatie. Het einddoel is een situatie bereiken die het beste aansluit bij de kernwaarden en wensen van alle betrokken partijen.

Waar ik onder andere mee kan helpen, is: het in kaart brengen van eigen kernwaarden, wensen, grenzen en behoeften; patronen binnen een relatie herkennen en doorbreken; communicatie tussen partners versterken; wederzijds begrip en empathie verhogen; meedenken over passende designs qua relatievorm; meedenken over afspraken binnen de relatie; conflictmanagement; antwoorden en informatie geven over taboe onderwerpen.

BELANGRIJK OM TE WETEN

DYL_Teksten_Website_31_edited_edited.png
DYL_Teksten_Website_31_edited.png

Ik kijk neutraal naar de situatie en de personen en het enige einddoel waar ik naartoe werk is het verbeteren en stabiliseren van de situatie, ongeacht de relatievorm. 

DYL_Teksten_Website_31_edited_edited.png
DYL_Teksten_Website_31_edited.png

Aangezien sommige non-monogame relatievormen meerdere partners en metamours kennen, is het belangrijk om te vermelden dat ik met maximaal 3 personen in de sessie werk. Het is voor mij niet mogelijk om bij meer dan 3 personen een overzicht te bewaken en iedereen een stem te geven. 

DYL_Teksten_Website_31_edited_edited.png
DYL_Teksten_Website_31_edited.png

Ik ben niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor het verloop van een relatie. 

TARIEVEN

Kennismakingsgesprek

Koppel

Polyamoreus netwerk van 3 personen

€55,-* voor 45 minuten

€150,-* voor 90 minuten

€250,-* voor 120 minuten

*Incl BTW

bottom of page